Susie's Blog

Susie's Blog

Grammatikken

Vil gerne på forhånd undskylde mangelen på kommaer og andre grammatiske bekvemmeligheder, men jeg er frygtelig til at sætte kommaer og stoppe de rigtige steder m.m. Jeg ved det, fy skamme og så er du dansk lærer, men sådan har det altid været. Jeg er god til at finde andre folks fejl, men vil helst gå i en stor bue udenom mine manglende kommaer. De er så træls at sætte og det tager en frygtelig tid, så undskyld.

Når arbejdet kalder.

En ny begyndelsePosted by Susanne S. Frederiksen 28 Jan, 2015 19:01:24
Man kan ikke ligefrem sige at det er en ny begyndelse, for jeg har været igang lige siden august. Grunden til at jeg ikke har været så aktiv er fordi jeg har fået et vikariat på Viborg Friskole. Er på mellemtrinet, hvor jeg har dansk, matematik og engelsk. Jeg er rigtig glad for at være der og har lige fået det forlænget en måned mere, men det er hårdt, mest mentalt, for der er mange ting man skal tage stilling til. En lærer underviser ikke bare, en lærer skal også være sjælesørger, konsulent, rådgiver og god til at lytte. Der er mange input i løbet af en dag og selvom jeg førhen har tænkt om jeg virkelig vil være lærer, så kan jeg simpelthen ikke lade være. To dage er aldrig ens, hvilket passer mig rigtig godt, men jeg kan mærke at jeg er ved at trænge til ferie igen. De sidste par uger har været hårde, især for mit hoved, med en masse tanker man har og bekymringer om andre personer, man holder af.

Så jeg ser frem til vinterferien, hvor jeg skal slappe max af, måske jeg skulle prøve at være lidt kreativ, føler ikke jeg har været det så meget her på det sidste, mest fordi jeg ikke er i humør til det når jeg kommer hjem efter en lang arbejdsdag.

Med det tror jeg det er tid til at vende blikket mod en håndboldkamp i Qatar....GO DENMARK!!!

Susanne.

  • Comments(0)//susiesblog.skindstadfrederiksen.dk/#post12

Long Time No Entries

En ny begyndelsePosted by Susanne S. Frederiksen 20 Feb, 2014 00:20:38
Hold da fast, det er jo næsten et år siden jeg sidste skrev herinde. Nå men lidt af hvert er sket. Året er started med at jeg er hoppet må lowcarb kuren og har en lille drøm om at komme til at gå Hærvejsmarch, måske ikke i år, men så næste år da.

Har fundet min kreativitet frem igen og går og tænker på nogle projekter, jeg vil give mig i kast med hen over foråret. Er stadig jobsøgende, så hvis man står og mangler en kreativ lærer, så giv mig et kald smiley

Vil se om jeg ikke kan føre en lidt mere organiseret blog, hvor der vil være mindst en opdatering om måneden og gerne flere, hvis det er.

Susanne

  • Comments(0)//susiesblog.skindstadfrederiksen.dk/#post4

Med på bloggen

En ny begyndelsePosted by Susanne S. Frederiksen 05 Apr, 2013 14:18:34
Så er det første dag med min nye blog. Har godt nok en anden, men den er på engelsk. Her vil jeg udelukkende skrive på dansk. Hvad kan man så forvente fra mig, ja det er et godt spørgsmål, for det ved jeg ikke selv. Men jeg tror jeg vil komme med mine synspunkter på diverse ting i livet og selvfølgelig overfodre bloggen med min kreativitet, håber jeg.

P.t. er jeg i gang med at lave noget kreativt til en konfirmation og et bryllup jeg skal til i løbet af de næste par måneder, vil selvfølgelig ikke sige hvad lige nu, men jeg vil selvfølgelig vise tingene frem efter at festerne har fundet sted.

Det er nu sjovt at side og nørkle med maling og lim, selvom det er noget klistret, men indtil videre går det ganske udmærket, selvom jeg lige skulle tænke lidt over hvordan det egentlig skulle gribes an.

Nu vil jeg gå ind og tjekke om limen er tørret.

Hejsan

  • Comments(0)//susiesblog.skindstadfrederiksen.dk/#post0