Susie's Blog

Susie's Blog

Grammatikken

Vil gerne på forhånd undskylde mangelen på kommaer og andre grammatiske bekvemmeligheder, men jeg er frygtelig til at sætte kommaer og stoppe de rigtige steder m.m. Jeg ved det, fy skamme og så er du dansk lærer, men sådan har det altid været. Jeg er god til at finde andre folks fejl, men vil helst gå i en stor bue udenom mine manglende kommaer. De er så træls at sætte og det tager en frygtelig tid, så undskyld.

Med på bloggen

En ny begyndelsePosted by Susanne S. Frederiksen 05 Apr, 2013 14:18:34
Så er det første dag med min nye blog. Har godt nok en anden, men den er på engelsk. Her vil jeg udelukkende skrive på dansk. Hvad kan man så forvente fra mig, ja det er et godt spørgsmål, for det ved jeg ikke selv. Men jeg tror jeg vil komme med mine synspunkter på diverse ting i livet og selvfølgelig overfodre bloggen med min kreativitet, håber jeg.

P.t. er jeg i gang med at lave noget kreativt til en konfirmation og et bryllup jeg skal til i løbet af de næste par måneder, vil selvfølgelig ikke sige hvad lige nu, men jeg vil selvfølgelig vise tingene frem efter at festerne har fundet sted.

Det er nu sjovt at side og nørkle med maling og lim, selvom det er noget klistret, men indtil videre går det ganske udmærket, selvom jeg lige skulle tænke lidt over hvordan det egentlig skulle gribes an.

Nu vil jeg gå ind og tjekke om limen er tørret.

Hejsan

  • Comments(0)//susiesblog.skindstadfrederiksen.dk/#post0