Susie's Blog

Susie's Blog

Grammatikken

Vil gerne på forhånd undskylde mangelen på kommaer og andre grammatiske bekvemmeligheder, men jeg er frygtelig til at sætte kommaer og stoppe de rigtige steder m.m. Jeg ved det, fy skamme og så er du dansk lærer, men sådan har det altid været. Jeg er god til at finde andre folks fejl, men vil helst gå i en stor bue udenom mine manglende kommaer. De er så træls at sætte og det tager en frygtelig tid, så undskyld.

Når arbejdet kalder.

En ny begyndelsePosted by Susanne S. Frederiksen 28 Jan, 2015 19:01:24
Man kan ikke ligefrem sige at det er en ny begyndelse, for jeg har været igang lige siden august. Grunden til at jeg ikke har været så aktiv er fordi jeg har fået et vikariat på Viborg Friskole. Er på mellemtrinet, hvor jeg har dansk, matematik og engelsk. Jeg er rigtig glad for at være der og har lige fået det forlænget en måned mere, men det er hårdt, mest mentalt, for der er mange ting man skal tage stilling til. En lærer underviser ikke bare, en lærer skal også være sjælesørger, konsulent, rådgiver og god til at lytte. Der er mange input i løbet af en dag og selvom jeg førhen har tænkt om jeg virkelig vil være lærer, så kan jeg simpelthen ikke lade være. To dage er aldrig ens, hvilket passer mig rigtig godt, men jeg kan mærke at jeg er ved at trænge til ferie igen. De sidste par uger har været hårde, især for mit hoved, med en masse tanker man har og bekymringer om andre personer, man holder af.

Så jeg ser frem til vinterferien, hvor jeg skal slappe max af, måske jeg skulle prøve at være lidt kreativ, føler ikke jeg har været det så meget her på det sidste, mest fordi jeg ikke er i humør til det når jeg kommer hjem efter en lang arbejdsdag.

Med det tror jeg det er tid til at vende blikket mod en håndboldkamp i Qatar....GO DENMARK!!!

Susanne.

  • Comments(0)//susiesblog.skindstadfrederiksen.dk/#post12