Susie's Blog

Susie's Blog

Grammatikken

Vil gerne på forhånd undskylde mangelen på kommaer og andre grammatiske bekvemmeligheder, men jeg er frygtelig til at sætte kommaer og stoppe de rigtige steder m.m. Jeg ved det, fy skamme og så er du dansk lærer, men sådan har det altid været. Jeg er god til at finde andre folks fejl, men vil helst gå i en stor bue udenom mine manglende kommaer. De er så træls at sætte og det tager en frygtelig tid, så undskyld.

Læring for livet

Læring og undervisningPosted by Susanne S. Frederiksen 25 Feb, 2014 16:57:58
I de år jeg har været uddannet lærer, så har jeg aldrig haft muligheden for at komme på et eller andet lærerfaglig kursus. P.t. er jeg jobsøgende, som det jo hedder nu om dage, for det lyder jo ikke så frygteligt som arbejdsløs. Men jeg har mulighed for at komme på alverdens kurser, så længe de ikke koster det hvide ud af øjnene, som de kære konsulenter på jobcenteret siger.

Heldigvis så er der masser af kurser, hvis man lige ved hvor man skal kigge, for det var først efter et halvt år jeg fandt frem til de kurser, der havde relevans for mig. De kostede ikke det hvide ud af øjnene dog var de ikke lange. Men min job rådgiver sagde at hvis jeg skulle på tre små kurser, så måtte han jo bare lave de tre jobplaner, der skulle laves.

Nu er jeg så startet på det første kursus. Rundt om danskfaget i 1. og 2. klasse på Skive Seminarium. Da jeg selv gik på seminariet var jeg altid så misundelig på de kursister, for de fik altid noget lækkert mad, men det var nu ikke derfor jeg kom til kurset.

I dag var det en lærer og lærebogsforfatter fra Odense, der skulle fortælle om hvordan man kune indføre skrivning og læsning i indskolingen. Og jeg kan kun sige det var kanon. Man fik en masse idéer af at lytte på ham og kun bekræftet i at man måske ikke er helt forkert på den, når man selv står derude i klassen med de kære små.

I morgen er det endnu en dag og denne gang skal vi se på litteraturen til de yngste. Hvis man har fået noget ud af første dag, så er det da ikke helt skidt.

  • Comments(0)//susiesblog.skindstadfrederiksen.dk/#post7