Susie's Blog

Susie's Blog

Grammatikken

Vil gerne på forhånd undskylde mangelen på kommaer og andre grammatiske bekvemmeligheder, men jeg er frygtelig til at sætte kommaer og stoppe de rigtige steder m.m. Jeg ved det, fy skamme og så er du dansk lærer, men sådan har det altid været. Jeg er god til at finde andre folks fejl, men vil helst gå i en stor bue udenom mine manglende kommaer. De er så træls at sætte og det tager en frygtelig tid, så undskyld.

Det at bo i lejlighed

LivetPosted by Susanne S. Frederiksen 28 Feb, 2014 07:31:51Kom i tanke om at jeg har en dagbogs app på min mobil eller app er måske så meget sagt da jeg ikke har købt den. Nå men jeg tænkte jeg kan da passende bruge den til at skrive i og så føre det over på bloggen senere når jeg kom på Internettet for jeg ligger stadig under dynen…..vågen, dog ikke fordi jeg skal op endnu. Men når man bor inde i byen og lige op til gaden med alle værtshusene, så kan det til tider være svært at finde ro om natten, når der rigtig er gang i den eller når der i det her tilfælde lyder, som om folk er ved at slå hinanden ned. Jeg ved ikke hvad der skete, for jeg var stadig groggy over at blive vækket på den måde.

Så er der selvfølgelig glæderne eller sorgerne ved at bo i lejlighed. Det er en gammel bygning og den kunne måske godt bruge lidt smukkesering på facaden og lidt mere inspirerende gang maling i baggangen. Gråt og hvidt er ikke lige det, der skriger smil og glade dage. Nå men hvor om alting er, så kan man også lytte med på hvad der foregår ved naboerne og jeg mener virkelig lytte med. For en gangs skyld var mine overboer i gang i soveværelset før midnat og var også færdig før midnat, for der har været hverdage, hvor de to har gået til den efter og når man lige er faldet i søvn og lige pludselig hører deres seng knirke og kvindens imponerende lunge kapacitet igennem højlydt stønnen, så er jeg ikke særlig glad. Men jeg er typen, der ikke brokker mig eller ….. jeg besluttede mig for at tænde for radioen og skrue så højt op som muligt hvilket resulterede i, at jeg fik hovedpine og ikke kunne høre, hvornår de var færdig. Jeg ender med at slukke efter fem minutter og de er stadig i gang deroppe dog lidt mere dæmpet.

Normalt er jeg ikke den sippede type, men når det går ud over min nattesøvn, så er jeg ikke glad, men jeg kan stadig ikke få mig selv til at klage, for jeg er ikke typen der klager og synes også at det vil være lidt pinligt. For hvordan vil de tage det, hvis de blev bedt om at dæmpe sig i soveværelset. Jeg synes, det er godt at par kan udfolde sig hæmningsløst i sengen, hvis det er det de er til. Det er lidt ligesom rygning. Jeg ved der er folk i opgangen der ryger og det er ikke på grund af de mange skod udenfor bagdøren eller den idiot, der smider dem på min bil, så når jeg har sat mig ind, så kan jeg se et cigaretskod ligge udenfor ved forruden. Nej det er lugten af røgen der siver igennem loft og gulv og ender i mine køkkenskabe, ja mine køkkenskabe. Den er især gal med skabet, hvor jeg har mine gryder, men hvor går grænsen? Der er nogle der ryger imens de går op og ned af trapperne, så lugten kommer igennem sprækkerne. Jeg er ikke typen der går fuldstændig i selvsving og mener at rygere skal holde sig langt væk. Hvad de gør med deres liv er deres sag og jeg vil aldrig sige til dem at de ikke må ryge i deres eget hjem, hvis det et det de vil, men det betyder ikke at det ikke er irriterende, når man kan lugte det i ens skabe. Måske man skulle til at ty til potpourri i små dåser og skåle, man kan sætte inde i skabene.

Næh, det er ikke altid så rart at bo i lejlighed, men når man ikke har andre muligheder p.t. så må man bare bide i det lidt melede æble (kan godt li’ sure æbler, så den dur ikke rigtig i sammenligningen). Måske har jeg bare en stor tålmodighed, for jeg vil ikke betegne mig som en, der går med til alt. Dog har jeg en tendens til at holde det hele inde, så når jeg ikke kan holde til mere, eksploderer jeg og det er ikke et kønt syn selvom det er sjældent det sker. Jeg kan være kommanderende, perfektionistisk og direkte ubehagelig, hvis jeg virkelig er i det humør. Dog prøver jeg på et dagligt plan at være den altid smilende, positive og rimelig tit den stille pige, men folk skulle bare vide, hvad der forgår bag facaden, for det er ikke altid pænt. Men jeg tror, vi alle har ting, vi kan gøre bedre, når det kommer til os selv men også overfor andre. Der er altså nogen, der gerne vil have en ordentlig nattesøvn uden at blive vækket, så det er umuligt at falde i søvn igen og det vil være rart, hvis folk ikke smed deres cigaretskodder på folks biler, for det er altså ikke lækkert og så har jeg fundet ud af at det dagbog program ikke kan holde til mange bogstaver, minder mig lidt om Twitter. 100 ord batter ikke af meget, når man har en masse man vil have ud.

Nå men forhåbentlig bliver fredagen bedre end den startede Hvis man har læst hele denne smøre til ende, så god fredag derude og hav lidt omtanke for hinanden. God weekend.

  • Comments(0)//susiesblog.skindstadfrederiksen.dk/#post9