Susie's Blog

Susie's Blog

Grammatikken

Vil gerne på forhånd undskylde mangelen på kommaer og andre grammatiske bekvemmeligheder, men jeg er frygtelig til at sætte kommaer og stoppe de rigtige steder m.m. Jeg ved det, fy skamme og så er du dansk lærer, men sådan har det altid været. Jeg er god til at finde andre folks fejl, men vil helst gå i en stor bue udenom mine manglende kommaer. De er så træls at sætte og det tager en frygtelig tid, så undskyld.

Fastelavnsboller eller.....

MadPosted by Susanne S. Frederiksen 01 Mar, 2014 16:22:22
Fastelavn er over os. Børnefamilierne er enten til tøndeslagning i den nærmest sportshal eller også skal de i morgen, alle klædt ud i alverdens kostumer. Og så er der jo selvfølgelig de obligatoriske fastelavnsboller bagefter. Jeg er hverken en del af en børnefamilie eller klæder mig ud til fastelavn (tror det endte engang i folkeskolen), men fastelavnsboller dem vil jeg gerne have smiley

Jeg er begyndt på LCHF eller lowcarb om man vil og så er der jo mine fikse idéer. Selvfølgelig roder jeg Internettet tyndt, for at finde en opskrift, jeg kan bruge. Godt nok havde jeg lavet en omgang fastelavnsboller for noget tid siden, men de blev lidt tørre efter nogle dage, så jeg besluttede mig for at prøve en anden opskrift. Det gik fint i starten, men dejen var noget tynd, så jeg tænkte, muffinforme. Så jeg hældte en skefuld i hver satte dem i ovnen og så var det tid til det der skulle indeni. Jeg hev nogle frosne hindbær op fra fryseren (købte) og hældte dem i en gryde, for hvis man har fulgt med i madmargazinet Bitz & Frisk, så skal man sørge for at koge bærene, så det gjorde jeg.

"Fastelavnsbollerne" kom ud af ovnen efter 20 minutter og de lignede ikke fastelavnsboller, men mere små kager og det der skulle puttes indeni, ja det blev klasket på en tallerken, kagen ovenpå og så en slat hindbærguf ovenpå igen. Så måske man skulle kalde det fastelavnskager med hindbærmums, lyder godt ikke smiley
Hvor om alting er, så var det da ikke helt uspiselig, har faktisk planer om at lægge opskriften op på min hjemmeside senere.




  • Comments(0)

Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.