Susie's Blog

Susie's Blog

Grammatikken

Vil gerne på forhånd undskylde mangelen på kommaer og andre grammatiske bekvemmeligheder, men jeg er frygtelig til at sætte kommaer og stoppe de rigtige steder m.m. Jeg ved det, fy skamme og så er du dansk lærer, men sådan har det altid været. Jeg er god til at finde andre folks fejl, men vil helst gå i en stor bue udenom mine manglende kommaer. De er så træls at sætte og det tager en frygtelig tid, så undskyld.

Bolledejens Forunderlige Verden

MadPosted by Susanne S. Frederiksen 14 Apr, 2013 22:36:51

Det er søndag og selvfølgelig skulle der bages. Jeg har haft lyst til at lave kanelsnegle i lang tid og i dag skulle det være. Desuden vil jeg også bage nogle boller og så havde jeg et forslået æble, jeg gerne vil have brugt, så hvad gør man. Jeg slog en bolledej op og voila så har du til grunddejen til alle tre ting. Jeg fik lavet kanelsnegle, hvilket løb noget ud da de kom i ovnene, jeg fik lavet en æblestang med valnødder og nogle boller.

Når jeg bager, så er det sjældent jeg bruger en decideret opskrift. Jeg bager på slump som det hedder sig, i hvert fald når det kommer til bolledejen, dog har jeg fundet ud af at olie gør dejen mere let og luftig end smør/margarine gør, så det kan jeg kraftigt anbefale. Normalt bruger jeg flere forskellige slags mel, men denne gang var det bare almindeligt hvedemel, da jeg ikke lige havde andet. Men det hele smagte da ikke dårligere af den grund.

Bon appetit


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.