Susie's Blog

Susie's Blog

Grammatikken

Vil gerne på forhånd undskylde mangelen på kommaer og andre grammatiske bekvemmeligheder, men jeg er frygtelig til at sætte kommaer og stoppe de rigtige steder m.m. Jeg ved det, fy skamme og så er du dansk lærer, men sådan har det altid været. Jeg er god til at finde andre folks fejl, men vil helst gå i en stor bue udenom mine manglende kommaer. De er så træls at sætte og det tager en frygtelig tid, så undskyld.

Long Time No Entries

En ny begyndelsePosted by Susanne S. Frederiksen 20 Feb, 2014 00:20:38
Hold da fast, det er jo næsten et år siden jeg sidste skrev herinde. Nå men lidt af hvert er sket. Året er started med at jeg er hoppet må lowcarb kuren og har en lille drøm om at komme til at gå Hærvejsmarch, måske ikke i år, men så næste år da.

Har fundet min kreativitet frem igen og går og tænker på nogle projekter, jeg vil give mig i kast med hen over foråret. Er stadig jobsøgende, så hvis man står og mangler en kreativ lærer, så giv mig et kald smiley

Vil se om jeg ikke kan føre en lidt mere organiseret blog, hvor der vil være mindst en opdatering om måneden og gerne flere, hvis det er.

Susanne

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.