Susie's Blog

Susie's Blog

Grammatikken

Vil gerne på forhånd undskylde mangelen på kommaer og andre grammatiske bekvemmeligheder, men jeg er frygtelig til at sætte kommaer og stoppe de rigtige steder m.m. Jeg ved det, fy skamme og så er du dansk lærer, men sådan har det altid været. Jeg er god til at finde andre folks fejl, men vil helst gå i en stor bue udenom mine manglende kommaer. De er så træls at sætte og det tager en frygtelig tid, så undskyld.

Vandreturens Glæder

Natur og MotionPosted by Susanne S. Frederiksen 23 Feb, 2014 19:34:41


To indslag på én dag, jeg er i hopla. Siden det nye års start, er jeg begyndt at gå nogle ture i Viborg og omegn. Det er ikke specielt sjovt, når vinden bider og is på stierne, men ud kommer jeg da for det meste. Men når man er ude i den friske vind, med kold snude og huen godt trukket ned over panden og ørene, så er det altså svært ikke at blive betaget af naturen.

De sidste mange søndage, har jeg mødt med min søster, svigerinde og én af mine nevøers kæreste. Man kan vel kalde os en lille vandreklub. Det er ikke altid alle er med og sommetider er der lidt forvirring omkring tidspunkt o.s.v., så undertegnede tager ud i Bilka og dernæst i Løvbjerg, for der er jo ikke arrangeret noget, for derefter at blive kimet ned fra højre og venstre om hvor jeg er henne og kommer jeg snart, for der er nogen der vil ud at gå.

Men der er også dage, hvor man er ude at vandre, enten i skoven eller på cykelstierne og man kan allerede se de spæde skridt mod foråret. Men om der er sne, mudder eller grønne spirer, så er der smukt derude. For ikke at forglemme fuglenes kvidren. Efter en januar, hvor man ikke har hørt meget fuglefløjt, så kan man virkelig fornemme at fuglene er ved at få forårsfornemmelser.

Så ud med jer, også selvom vinden rusker og vejret er lidt surt.smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.